If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Някои полицаи още не са разбрали, че вече се кара на фарове целогодишно. За дъжда не знам какво да кажа, въпреки, че при дъжд се кара на фарове от ... 100 години. Поне всички стопове им светят, което също е рядкост.
Attached Files
166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Мда, щото е някаква малка колица на някаква проста женица . Ако беше нещо по-сериозно дали щеше да е така?
Колицата е малка, мисля, че е Тико, но мъжът(шофьора) е голям, не е била женица, това е любопитно дете, и това, че е варненска е стечение на обстоятелтва, чиста случайност, и софийска да беше, и мерцедес, все тая.
Както и да е, и на мен постоянно ми идват какви ли не идеи когато видя кола пред двата двора които ползвам да си паркирам моята, а и на двете места има табели, а на едното е и с бариера и предупреждение, че нарушителите се отстраняват принудително, защото и на двете места е синя зона. Извинението с "петте минути" не ме удовлетворява, и понякога влизам в излишни конфликти, защото някой, като този от снимката е спрял от пловин час за пет минути, аз понякога нямам техните "пет минути" на разположение. С такива типажи не искам, и няма да бъда толерантен.
Comment